Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 6,90 €. Ilmainen palautus! Collector -laskulla 45 vrk maksuaikaa! Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa. MIkäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector Bank.

REKISTERISELOSTE


Muotiliike Femina sitoutuu aina suojelemaan asiakkaidensa ja muiden verkkosivuilla vierailevien yksityisyyttä. Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, kuinka Muotiliike Femina käsittelee henkilötietoja.


Asiakasrekisterin päätarkoituksena on tilauksen käsittely ja toimittaminen asiakkaalle.


Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Muotiliike Feminan palveluita.

 

Rekisterinpitäjä

Muotiliike Femina Ky

Postiosoite: Louhenkatu 9 B, 74100 Iisalmi

Y-tunnus: 2727191-9

 

Rekisteriasioista vastaava henkilö

Muotiliike Femina Ky

Kati Kokkonen                    

Puh: 040 6877450 (ark. klo 10:00 – 17:00)

 

Rekisterien nimet

Muotiliike Femina Ky:n asiakasrekisteri

Muotiliike Feminan uutiskirjeentilaajien rekisteri

 

Rekisterien tietosisältö

Asiakasrekisteri:

  • asiakkaan etu- ja sukunimi
  • yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
  • tilauksen tiedot (maksutapa, toimitustapa, toimitusosoite, tilatut tuotteet hintoineen)

Uutiskirjeen tilaajien asiakasrekisteri:

  • uutiskirjeentilaajan etu- ja sukunimi
  • sähköpostiosoite
  • tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista

Asiakasrekisterin tietoja käsitellään tilauksien, laskutuksen, tilauksen toimituksen, palveluiden kehittämisen, raportoinnin, markkinoinnin ja kaikkien muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä.

Uutiskirjeen tilaajien rekisterin tietoja käsitellään uutiskirjeen lähettämisen yhteydessä. Lähetämme uutiskirjeen vain siihen suostumuksensa antaneille asiakkaille.

 

Tietolähteet

Rekisterin asiakastiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja jatkuessa.

 

Rekisterien säilytys ja tietojen luovutukset

 

Rekisterin tietoja luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä. Tietoja voidaan luovuttaa tarvittaessa myös sellaisille alihankkijoille, jotka osallistuvat tietojärjestelmien ylläpitoon, suoramarkkinointiin tai tilauksen toimittamiseen tai maksamiseen liittyviin toimenpiteisiin.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoaineisto, sen käsittely ja rekisterin tarkoituksen mukaiset luovutukset on suojattu käyttäjätunnuksin, salasanoin, palomuurein, salatuilla yhteyksillä ja muin teknisin ja hallinnollisin tietoturvatoimin.


Rekisterin säilytysaika

 

Muotiliike Femina säilyttää rekisterin tietoja vain niin kauan kuin se on välttämätöntä ja lain edellyttämää.

Rekisteröityneiden asiakkaiden tietoja säilytetään kunnes hän lopettaa asiakastilinsä tai pyytää tietojensa poistamista.

 

 

Tarkastusoikeus ja oikeus oikaista virheellinen tieto


Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot lähettämällä omakätisesti allekirjoitettu tarkastuspyyntö Muotiliike Feminalle. Samalla tavalla rekisteröity voi esittää häntä koskevien tietojen korjaamista tai päivittämistä.


Kolmansien osapuolien verkkosivustot

 

Huomaa, että tietyt verkkosivustomme toiminnot ovat kolmansien osapuolten tarjoamia ja niihin sovelletaan kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöjä. Verkkosivustoillamme ja palveluissamme on toimintoja, jotka voivat esimerkiksi mahdollistaa sisällön jakamisen sosiaalisessa mediassa tai pyrkiä tarjoamaan asiakasta kiinnostavia tuotteita. Tällaiset toiminnot ovat suoraan ulkopuolisten palveluntarjoajien tarjoamia. Kyseiset palveluntarjoajat voivat kerätä sivustoilla käynteihin ja niiden palvelujen käyttöön liittyviä henkilötietoja omien tietosuojakäytäntöjensä ja -sääntöjensä mukaisesti. Muotiliike Femina ei ole vastuussa tällaisten kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöistä tai tietosuojaa koskevista ehdoista.