Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 5,90 €. Ilmainen palautus! Collector -laskulla väh. 30 vrk maksuaikaa! Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa. MIkäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector Bank.

Tilaus- ja toimitus- ja maksuehdot


Tilaaminen

Muotiliike Femina Ky toimii sekä verkossa että kivijalkaliikkeessä Iisalmessa. Valikoima verkossa on suppeampi kuin liikkeessä.

Tavoitteenamme on pitää verkkokaupan varastomäärät täsmällisinä, mutta mikäli tilaamasi tuote on ehtinyt loppua, ilmoitamme siitä sinulle puhelimitse tai sähköpostitse.

Verkkokaupasta tekemäsi tilaus vahvistetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä.


Rekisteröityminen

Rekisteröityminen verkkokaupassamme on vapaaehtoista. Tarvitsemme kuitenkin joitain tietoja teistä voidaksemme käsitellä ja toimittaa tilauksesi. Rekisteröityminen on ehtona kanta-asiakas -alennuksissa.


Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat ovat esitettyinä tuote-esittelyiden yhteydessä. Hinnat ovat eurohintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Tilaukseen lisätään kiinteä käsittely- ja toimitusmaksu 5,90 €.  Toimitusmaksua ei palauteta. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.


Toimitus

Toimitamme tilauksia vain Suomeen, mutta toimituksia ei tehdä esimerkiksi saaristoon, hotellien osoitteisiin tai postilokero-osoitteisiin. Lähetämme tilaamasi tuotteet mahdollisimman nopeasti  tilausvahvistuksen lähettämisestä (n. 3-7 vrk). Ennakkotilaustuotteiden toimitusaika on aina pidempi ja se on mainittu tuotetiedoissa. Mikäli tuote on varastostamme loppu, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian sähköpostitse.

Tilaukset toimitetaan kerralla, mutta toisinaan jokin tuote saattaa päästä loppumaan virheellisen varastosaldon tms. vuoksi. Tällöin hyvitämme tuotteen asiakkaalle.

Kun tilaus tuotteineen on kerätty, pakattu ja lähetetty, saa asiakas lähetystunnuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Kun noudettava lähetys saapuu valittuun toimituspisteeseen, asiakas saa saapumisilmoituksen tekstiviestinä.

Asiakkaalla on vastuu noutaa paketti Matkahuollon säilytysaikojen puitteissa, tarkistathan siis tilauksen yhteydessä, että antamasi puhelinnumero on oikea. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole kaupan peruutus. Noutamattomasta paketista veloitetaan 5,90 euroa. Veloitus vähennetään maksettavasta hyvityksestä.


Käsittely- ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät lähetys- ja pakkauskulut. 


Toimituskulut ovat 5,90 €.

Toimituskulut ovat 5,90 €. Toimituskuluja ei palauteta. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.


Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Joskus huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketit voivat vaurioitua postikuljetuksen aikana.

Tarkastathan paketin kunnon postivirkailijan kanssa. Jos paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilaamasi tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee asiasta heti vahinkoilmoitus virkailijalle. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme ja sovi uuden tuotteen/tuotteiden toimittamisesta.


Maksutavat

Paytrail Maksupalvelutarjoaja:

Alla mainitut maksutavat kuuluvat Paytrailin palveluun:

  • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
  • Lasku- ja osamaksupalvelu: Collector Bank; Collector -laskulla saat vähintään 30 vrk maksuaikaa ostoksillesi. Laskutuspalkkio 2,95 €, ei korkoja mikäli maksat saamasi laskun eräpäivään mennessä pois. Tarkemmat tiedot löydät Collectorin yleisistä luottoehdoista  https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com


Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.


Palautus

Tilatuilla tuotteilla on 14 vrk palautusoikeus tuotteiden noutopäivästä laskettuna (paitsi esim. uimapuvuilla, joilla ei hygieniasyistä palautusoikeutta ole).  Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossa, alkuperäisessä pakkauksessa ja tuotelaput kiinni. Palautusoikeus ei koske tilaustuotteita, ellei tuotteessa ole valmistusvirhettä.


Palauttaminen on ilmaista kun teet palautuksen ohjeistuksemme mukaan (löytyy alempaa) 14 vrk sisällä tilauksen noutamisesta. Yli 14 vrk asiakkaalla olleita tuotteita emme ota takaisin. 


Mikäli haluat palauttaa tuotteen tee palautus -ilmoitus.


Palautus -ilmoitus tehdään soittamalla  puh. 040 6877 450  ma-pe klo 10-17, josta saat henkilökohtaisen palautusnumeron.

Sinulla on 14 vuorokautta aikaa palauttaa käyttämättömät, myyntikuntoiset tuotteet.

Emme vastaanota palautuksia ilman ohjeiden mukaan tehtyä palautus -ilmoitusta.

Mikäli tuotetta on käytetty tai tuote on muutoin myyntikunnoton emme hyväksy palautusta. Tuolloin tuotteen takaisin postitus asiakkaalle sovitaan asiakkaan kanssa erikseen. Tuotteen takaisin lähetys/nouto jää asiakkaan maksettavaksi.


NOUTAMATON TILAUS

Noutamaton tilaus josta ei ole tehty palautus -ilmoitusta ohjeistuksen mukaan (yllä)  perimme käsittelymaksua 5,90 €.


Reklamaatiot

Mahdolliset reklamaatiot suositellaan tehtäväksi osoitteeseen muotiliikefemina@gmail.com .

Reklamaatio tulee tehdä heti, kun virhe on havaittu. Jos virheestä on mahdollista ottaa kuva tai kuvia, ne kannattaa liittää reklamaatioon asian käsittelyn nopeuttamiseksi.

Reklamaatiotapauksissa ole aina ensin yhteydessä meihin ennen kuin lähetät tuotetta takaisin meille.

Huomioithan, että reklamaatio-oikeus ei kata tuotteen käyttötarkoitukseen sopimattomasta tai liiallisesta käytöstä aiheutuneita vahinkoja, hien tai muun eritteen aiheuttamia vahinkoja, normaalia uuden kankaan aiheuttamaa värin päästöä, tuotteen käytöstä tai vääränlaisesta pesusta johtuvia vaurioita, ulkoisten tekijöiden, kuten hankauksen, terävien esineiden tai kemikaalien aiheuttamia vahinkoja, tuotteen mallista tai materiaalista johtuvaa epämukavuutta (esim. hiertäminen, hikoilu, epäsopivuus, istuvuus).

Mikäli emme pääse yhteisymmärrykseen asiassa, voi asiakas olla yhteydessä myös kuluttajaneuvontaan. Tämän jälkeen asia voidaan käsitellä kuluttajariitalautakunnassa.


Muuta

Mikäli tilaus-/maksuvaiheessa esiintyy ongelmia esimerkiksi asiakkaan nettiyhteyden kanssa ja tilauksen teko keskeytyy, olettehan yhteydessä meihin. Emme käsittele kesken jääneitä tilauksia, ellei asiakas erikseen toivo niin.

Pidätämme oikeuden peruuttaa asiakkaan tekemän tilauksen ja sulkea asiakastilin ilman erillistä ilmoitusta. Yleensä evääminen on seurausta huomattavasta palautusmäärästä tai toistuvasta palautusehtojen huomiotta jättämisestä.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan tulee tutustua voimassa oleviin ehtoihin aina tilauksen tehdessään.

Käsittelemme asiakastietoja luottamuksellisesti emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille.