Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 5,90 €. Ilmainen palautus! Collector -laskulla väh. 30 vrk maksuaikaa! Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa. MIkäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector Bank.

Mikäli olet epävarma tilattavan vaatteen koosta, voit ilmoittaa tilausta tehdessä LISÄTIETOJA -kentässä meille yleisimmän käyttämäsi koon yläosille ja alaosille (välillä 36-56) sekä halutessasi myös rinnanympärysmittasi niin voimme varmistaa että tilaamasi asu on oikeaa kokoa.

Älä tilaa kolmea eri kokoa vaan soita tai laita sähköpostia niin mietitään yhdessä sopivin koko. Mikäli tilauksella on samaa tuotetta monta kappaletta eri kokoja, soitamme  tai laitamme sähköpostia, emmekä postita tilausta ennen kuin olemme saaneet yhteyden tilaajaan. Vaikka palautus on asiakkaalle ilmainen, Feminalle se maksaa n. 7,00 €, joten joudumme kontrolloimaan tilauksia jotta voimme pitää jatkossakin palautukset ilmaisina. Kiitos että ymmärrät!

Sara Louise popconrn -neulebolero t.sininen (S-XL)
Sara Louise popconrn -neulebolero t.sininen (S-XL) Sara Louise popconrn -neulebolero t.sininen (S-XL)
Sara Louise

Sara Louise popconrn -neulebolero t.sininen (S-XL)

Sara Louise popconrn -neulebolero t.sininen (S-XL)

39,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Sara Louise popconrn -neulebolero t.sininen


Käy hyvin juhlapukeutumiseen mekkojen kanssa pidettäväksi, mutta toisaalta myös arkisempaan menoon esim. t-paidan ja farkkujen kanssa.


Voi pitää edestä auki, tai solmia kiinni.


Kevyttä läpikuultavaa neulosta. 


Reilut koot. 


Materiaali:

75% akryyli

25% polyamidiArvostelut 0 arvostelua