Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 5,90 €. Ilmainen palautus! Collector -laskulla väh. 30 vrk maksuaikaa! Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa. MIkäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector Bank.

Mikäli olet epävarma tilattavan vaatteen koosta, voit ilmoittaa tilausta tehdessä LISÄTIETOJA -kentässä meille yleisimmän käyttämäsi koon yläosille ja alaosille (välillä 36-56) sekä halutessasi myös rinnanympärysmittasi niin voimme varmistaa että tilaamasi asu on oikeaa kokoa.

Älä tilaa kolmea eri kokoa vaan soita tai laita sähköpostia niin mietitään yhdessä sopivin koko. Mikäli tilauksella on samaa tuotetta monta kappaletta eri kokoja, soitamme  tai laitamme sähköpostia, emmekä postita tilausta ennen kuin olemme saaneet yhteyden tilaajaan. Vaikka palautus on asiakkaalle ilmainen, Feminalle se maksaa n. 7,00 €, joten joudumme kontrolloimaan tilauksia jotta voimme pitää jatkossakin palautukset ilmaisina. Kiitos että ymmärrät!

Marc Lauge joustavat farkut korkealla vyötäröllä (34-46)
Marc Lauge joustavat farkut korkealla vyötäröllä (34-46) Marc Lauge joustavat farkut korkealla vyötäröllä (34-46) Marc Lauge joustavat farkut korkealla vyötäröllä (34-46) Marc Lauge joustavat farkut korkealla vyötäröllä (34-46) Marc Lauge joustavat farkut korkealla vyötäröllä (34-46) Marc Lauge joustavat farkut korkealla vyötäröllä (34-46) Marc Lauge joustavat farkut korkealla vyötäröllä (34-46) Marc Lauge joustavat farkut korkealla vyötäröllä (34-46) Marc Lauge joustavat farkut korkealla vyötäröllä (34-46)
Marc Lauge

Marc Lauge joustavat farkut korkealla vyötäröllä (34-46)

Marc Lauge joustavat farkut korkealla vyötäröllä

79,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Marc Lauge joustavat farkut korkealla vyötäröllä


Reilun korkuinen vyötärö, sepaluksessa kolme nappia ja vetoketju.

Materiaalin joustavuuden ansiosta todella miellyttävän tuntuinen päällä.


Kaksi eri lahkeenpituutta, 80 ja 86 cm.


Jos emmit kahden koon välillä, ota isompi.Materiaali:

39% puuvillaa

39% viskoosia

20% polyester

2% elastaania

Arvostelut 0 arvostelua