Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 5,90 €. Ilmainen palautus! Collector -laskulla väh. 30 vrk maksuaikaa! Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa. MIkäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector Bank.

Mikäli olet epävarma tilattavan vaatteen koosta, voit ilmoittaa tilausta tehdessä LISÄTIETOJA -kentässä meille yleisimmän käyttämäsi koon yläosille ja alaosille (välillä 36-56) sekä halutessasi myös rinnanympärysmittasi niin voimme varmistaa että tilaamasi asu on oikeaa kokoa.

Älä tilaa kolmea eri kokoa vaan soita tai laita sähköpostia niin mietitään yhdessä sopivin koko. Mikäli tilauksella on samaa tuotetta monta kappaletta eri kokoja, soitamme  tai laitamme sähköpostia, emmekä postita tilausta ennen kuin olemme saaneet yhteyden tilaajaan. Vaikka palautus on asiakkaalle ilmainen, Feminalle se maksaa n. 7,00 €, joten joudumme kontrolloimaan tilauksia jotta voimme pitää jatkossakin palautukset ilmaisina. Kiitos että ymmärrät!

ALE! Pehmeä, joustava samettimekko sininen (36-52)
ALE! Pehmeä, joustava samettimekko sininen (36-52) ALE! Pehmeä, joustava samettimekko sininen (36-52) ALE! Pehmeä, joustava samettimekko sininen (36-52) ALE! Pehmeä, joustava samettimekko sininen (36-52) ALE! Pehmeä, joustava samettimekko sininen (36-52) ALE! Pehmeä, joustava samettimekko sininen (36-52)
Lindon Elinette

ALE! Pehmeä, joustava samettimekko sininen (36-52)

Pehmeä, joustava samettimekko sininen

69,50 €
139,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Pehmeä, joustava samettimekko sininen


Pehmeää, himmeästi hohtavaa samettia. Todella miellyttävän tuntuinen mekko päällä.

Lyhyet hihat. Takana vetoketju ja niskassa nappi.


Mittoja venyttämättä:

Koko 36 kainalosta kainaloon n. 44 cm.

Koko 38 kainalosta kainaloon n. 46 cm.

Koko 40 kainalosta kainaloon n. 48 cm.

Koko 42 kainalosta kainaloon n. 50 cm.

Koko 44 kainalosta kainaloon n. 52 cm.

Koko 46 kainalosta kainaloon n. 56 cm.

Koko 48 kainalosta kainaloon n. 60 cm.

Koko 50 kainalosta kainaloon n. 64 cm.

Koko 52 kainalosta kainaloon n. 68 cm.

Takapituus  n.100 cm.


Materiaali:

95% polyester

5% elastaani


Huom! Tuotteita on rajoitettu määrä. Ostoskori varaa tuotteita n. 15 minuuttia, joten tuotteita voi tulla tilattavaksi takaisin myöhemmin vaikka juuri nyt haluamaasi kokoa ei esimerkiksi olisikaan.

ALE -tuotteilla ei ole ilmaista palautusta kuten verkkokaupassamme muilla tuotteilla on. 

Jotta välttäisimme väärinymmärrykset ja mielipahan, pyrimme asian myös selkeästi ilmaisemaan jokaisen ALE -tuotteen tuotetiedoissa.   

ALE -tuotteiden palautus maksaa 5,90 € / tilaus, joka vähennetään suoraan palautettavasta summasta. 

Näin pystymme tarjoamaan nämä "hullunhalvat" (=meille tappiolliset) hinnat myös verkkokaupan asiakkaillemme. Kiitos että ymmärrät!

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet