Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 5,90 €. Ilmainen palautus! Collector -laskulla väh. 30 vrk maksuaikaa! Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa. MIkäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector Bank.

Mikäli olet epävarma tilattavan vaatteen koosta, voit ilmoittaa tilausta tehdessä LISÄTIETOJA -kentässä meille yleisimmän käyttämäsi koon yläosille ja alaosille (välillä 36-56) sekä halutessasi myös rinnanympärysmittasi niin voimme varmistaa että tilaamasi asu on oikeaa kokoa.

Älä tilaa kolmea eri kokoa vaan soita tai laita sähköpostia niin mietitään yhdessä sopivin koko. Mikäli tilauksella on samaa tuotetta monta kappaletta eri kokoja, soitamme  tai laitamme sähköpostia, emmekä postita tilausta ennen kuin olemme saaneet yhteyden tilaajaan. Vaikka palautus on asiakkaalle ilmainen, Feminalle se maksaa n. 7,00 €, joten joudumme kontrolloimaan tilauksia jotta voimme pitää jatkossakin palautukset ilmaisina. Kiitos että ymmärrät!

Hoikentava Pont Neuf Bianco mekko  musta (jäljellä koko 36/38)
Hoikentava Pont Neuf Bianco mekko  musta (jäljellä koko 36/38) Hoikentava Pont Neuf Bianco mekko  musta (jäljellä koko 36/38)
Pont Neuf

Hoikentava Pont Neuf Bianco mekko musta (jäljellä koko 36/38)

Hoikentava Pont Neuf Bianco mekko musta (koot 36/38 - 38/40)

89,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Hoikentava Pont Neuf Bianco mekko


Kauppiaan suosikkimekko, vaikkei kauppias mikään mekkoihminen olekaan, tämän hän pukee päälleen enemmän kuin mielellään!

Tässä mekossa on hoikentava leikkaus. Erinomainen istuvuus. Käy hyvin ensimmäiseksi mekoksi heille, jotka eivät mekkoja oikein osaa käyttää. 

Mekossa on pyöreä pääntie, siinä on myös taskut ja 3/4 hihat.

Käy arkeen ja juhlaan.


Mittoja:

Koko 36/38 kainalosta kainaloon n. 45 cm.

Koko 38/40 kainalosta kainaloon n. 48 cm.


Polvipituus, koon S (38/40) pituus n. 98 cm.


Materiaali:

85% viskoosia

33% polyester

2% elastaania


Pont Neuf vaatteet ovat tyylikkään ajattomia ja miellyttävän tuntuisia. Mallistosta löydät mahtavat tunikat ja mekot. 

Kaikilla Pont Neuf vaatteilla on helposti tunnistettavissa oleva nimi, esim. Maria, Isabella, Kitty jne mikä tekee vaatteen helpoksi löytää ja muistaa. Usein samalla kaavalla tehdään eri sesonkeihin tunikoita eri kangas- ja värivaihtoehdoilla. Esim. kestosuosikkitunikat Isabella ja Maria ovat joka mallistossa, vain kankaiden kuosit ja värit vaihtelevat. 

Kaikki Pont neuf vaatteet valmistetaan Euroopassa ja tehdään erikoisvalmisteisista kankaista. Suunnittelussa on tyypillistä klassisen ja modernin ilmeen yhdistäminen. Pont Neuf -tuotemerkkiä myydään Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Hollannissa, Sveitsissä, Puolassa, Islannissa, Irlannissa, Pohjois-Irlannissa, Iso-Britanniassa, Baltiassa ja Ranskassa.

Arvostelut 0 arvostelua