Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 5,90 €. Ilmainen palautus! Collector -laskulla väh. 30 vrk maksuaikaa! Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa. MIkäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector Bank.

Mikäli olet epävarma tilattavan vaatteen koosta, voit ilmoittaa tilausta tehdessä LISÄTIETOJA -kentässä meille yleisimmän käyttämäsi koon yläosille ja alaosille (välillä 36-56) sekä halutessasi myös rinnanympärysmittasi niin voimme varmistaa että tilaamasi asu on oikeaa kokoa.

Älä tilaa kolmea eri kokoa vaan soita tai laita sähköpostia niin mietitään yhdessä sopivin koko. Mikäli tilauksella on samaa tuotetta monta kappaletta eri kokoja, soitamme  tai laitamme sähköpostia, emmekä postita tilausta ennen kuin olemme saaneet yhteyden tilaajaan. Vaikka palautus on asiakkaalle ilmainen, Feminalle se maksaa n. 7,00 €, joten joudumme kontrolloimaan tilauksia jotta voimme pitää jatkossakin palautukset ilmaisina. Kiitos että ymmärrät!

Mac dream farkku smoothly beige (koot 34-46)
Mac dream farkku smoothly beige (koot 34-46) Mac dream farkku smoothly beige (koot 34-46) Mac dream farkku smoothly beige (koot 34-46) Mac dream farkku smoothly beige (koot 34-46) Mac dream farkku smoothly beige (koot 34-46) Mac dream farkku smoothly beige (koot 34-46)
MAC

Mac dream farkku smoothly beige (koot 34-46)

Mac dream farkku smoothly beige vajaamittainen

109,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Mac dream farkku smoothly beige vajaamittainen


Todella joustavaa strechiä. Erinomainen istuvuus.

Suoralahkeinen malli, jossa normaali vyötärön korkeus.

Joustavuudesta johtuen voit valita jopa kaksi kokoa pienemmän koon kuin tavallisesti. Katso mittataulukot kuvista.Materiaali: 

91,5% Puuvillaa

6% Polyester

2,5% Elastaani


Pesu 30°C


Vältä farkkujen turhaa pesemistä, usein pelkkä kunnon tuulettaminen auttaa.

Älä käytä pestessä huuhtelu- tai valkaisuaineita. 

Rumpukuivaus kielletty.


Arvostelut 0 arvostelua