Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 5,90 €. Ilmainen palautus! (huom! Ilmainen palautus ei koske Black Friday ALE -tuotteita). Mikäli olet epävarma koostasi, ota yhteyttä meihin. Älä tilaa kolmea eri kokoa vaan soita tai laita sähköpostia niin mietitään yhdessä sopivin koko. Mikäli tilauksella on samaa tuotetta monta kappaletta eri kokoja, soitamme  tai laitamme sähköpostia, emmekä postita tilausta ennen kuin olemme saaneet yhteyden tilaajaan. Vaikka palautus on asiakkaalle ilmainen, Feminalle se maksaa n. 7,00 €, joten joudumme kontrolloimaan tilauksia jotta voimme pitää jatkossakin palautukset ilmaisina. Kiitos että ymmärrät!
Bestseller! Yhdenkoon kukkapaita keltainen (koko n. 36-42)
Bestseller! Yhdenkoon kukkapaita keltainen (koko n. 36-42) Bestseller! Yhdenkoon kukkapaita keltainen (koko n. 36-42) Bestseller! Yhdenkoon kukkapaita keltainen (koko n. 36-42) Bestseller! Yhdenkoon kukkapaita keltainen (koko n. 36-42) Bestseller! Yhdenkoon kukkapaita keltainen (koko n. 36-42)
Made in Italy

Bestseller! Yhdenkoon kukkapaita keltainen (koko n. 36-42)

Bestseller! Yhdenkoon kukkapaita keltainen (koko n. 36-42)

39,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Bestseller! Yhdenkoon kukkapaita keltainen (koko n. 36-42)


Koko käy noin 36-42 kokoa käyttävälle.


Etu- ja takaosassa toppi, joten ei näy läpi edestä eikä takaa.

Hihat läpikuultavaa mesh -kangasta.

Kuminauha helmassa, joka yhdistää topin ja päällyskankaan.

Pääntie suht. avara, joten voi halutessaan käyttää kuten kuvan malli, alas olkapäille vedettynä.


Materiaali:

50% viskoosia

50% polyesteria

Arvostelut 0 arvostelua

Hox! Voit ilmoittaa tilausta tehdessä LISÄTIETOJA -kentässä meille yleisimmän käyttämäsi koon yläosille ja alaosille (välillä 36-58) sekä rinnanympärysmittasi niin voimme varmistaa että tilaamasi asu on oikeaa kokoa.


Ei minimitoimitusrajaa!  Toimituskulut 5,90 €.   Ilmainen palautus! (huom! ei koske Black Friday ALE -tuotteita).Collector -laskulla väh. 30 vrk maksuaikaa. Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa!


Mikäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector bank. 

Saat vähintään 30 vrk maksuaikaa Collector -laskulla (palvelumaksu 2,95 €/lasku), ei korkoa mikäli maksat laskun eräpäivään mennessä. Korkoa peritään vain mikäli muutat laskun osamaksuksi.Voit maksaa Collector -laskun lisäksi myös 


  • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki


Pikalinkit tuoteryhmiin:

Feminan ALE

Pikkujouluihin

Yläosat

Alaosat

Mekot

Päällysvaatteet

Asusteet

Pluskoot tuotteet satunnaisessa järjestyksessä. Pluskokoiset asut löytyvät myös muiden tuoteryhmien sisältä.

Klipsuttimet

Laukut

Tulossa varastoon

Kesäiset

Lahjakortit