Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 5,90 €. Ilmainen palautus! (huom! Ilmainen palautus ei koske Black Friday ALE -tuotteita). Mikäli olet epävarma koostasi, ota yhteyttä meihin. Älä tilaa kolmea eri kokoa vaan soita tai laita sähköpostia niin mietitään yhdessä sopivin koko. Mikäli tilauksella on samaa tuotetta monta kappaletta eri kokoja, soitamme  tai laitamme sähköpostia, emmekä postita tilausta ennen kuin olemme saaneet yhteyden tilaajaan. Vaikka palautus on asiakkaalle ilmainen, Feminalle se maksaa n. 7,00 €, joten joudumme kontrolloimaan tilauksia jotta voimme pitää jatkossakin palautukset ilmaisina. Kiitos että ymmärrät!
Azay toppi Summer (koot 38-46)
Azay toppi Summer (koot 38-46) Azay toppi Summer (koot 38-46) Azay toppi Summer (koot 38-46) Azay toppi Summer (koot 38-46) Azay toppi Summer (koot 38-46) Azay toppi Summer (koot 38-46) Azay toppi Summer (koot 38-46)
Azay

Azay toppi Summer (koot 38-46)

Azay toppi Summer

49,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Azay toppi Summer 


Toppi, jossa resorinen pyöreä pääntie.

Kesäisen pirteät värit. 

Keltaiset housut ovat Stehmannin kesämallistosta.Mittoja:

38 -koon rinnanympärys n.102 cm. Takapituus n. 67 cm.

40 -koon rinnanympärys n. 108 cm. Takapituus n. 67 cm.

42 -koon rinnanympärys n. 112 cm. Takapituus n. 68 cm.

44 -koon rinnanympärys n. 116 cm. Takapituus n. 68 cm.

46 -koon rinnanympärys n. 120 cm. Takapituus n. 70 cm.


Materiaali: 100% viskoosia

Arvostelut 0 arvostelua

Hox! Voit ilmoittaa tilausta tehdessä LISÄTIETOJA -kentässä meille yleisimmän käyttämäsi koon yläosille ja alaosille (välillä 36-58) sekä rinnanympärysmittasi niin voimme varmistaa että tilaamasi asu on oikeaa kokoa.


Ei minimitoimitusrajaa!  Toimituskulut 5,90 €.   Ilmainen palautus! (huom! ei koske Black Friday ALE -tuotteita).Collector -laskulla väh. 30 vrk maksuaikaa. Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa!


Mikäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector bank. 

Saat vähintään 30 vrk maksuaikaa Collector -laskulla (palvelumaksu 2,95 €/lasku), ei korkoa mikäli maksat laskun eräpäivään mennessä. Korkoa peritään vain mikäli muutat laskun osamaksuksi.Voit maksaa Collector -laskun lisäksi myös 


  • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki


Pikalinkit tuoteryhmiin:

Feminan ALE

Pikkujouluihin

Yläosat

Alaosat

Mekot

Päällysvaatteet

Asusteet

Pluskoot tuotteet satunnaisessa järjestyksessä. Pluskokoiset asut löytyvät myös muiden tuoteryhmien sisältä.

Klipsuttimet

Laukut

Tulossa varastoon

Kesäiset

Lahjakortit