Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 5,90 €. Ilmainen palautus! (huom! Ilmainen palautus ei koske Black Friday ALE -tuotteita). Mikäli olet epävarma koostasi, ota yhteyttä meihin. Älä tilaa kolmea eri kokoa vaan soita tai laita sähköpostia niin mietitään yhdessä sopivin koko. Mikäli tilauksella on samaa tuotetta monta kappaletta eri kokoja, soitamme  tai laitamme sähköpostia, emmekä postita tilausta ennen kuin olemme saaneet yhteyden tilaajaan. Vaikka palautus on asiakkaalle ilmainen, Feminalle se maksaa n. 7,00 €, joten joudumme kontrolloimaan tilauksia jotta voimme pitää jatkossakin palautukset ilmaisina. Kiitos että ymmärrät!
mEKSTONE toppi oranssi (koot 36-48)
mEKSTONE toppi oranssi (koot 36-48) mEKSTONE toppi oranssi (koot 36-48) mEKSTONE toppi oranssi (koot 36-48) mEKSTONE toppi oranssi (koot 36-48) mEKSTONE toppi oranssi (koot 36-48)
mEKSTONE

mEKSTONE toppi oranssi (koot 36-48)

mEKSTONE toppi oranssi (koot 36-48)(koot 36-48)

69,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

mEKSTONE toppi oranssi

 

Värinä kirkas oranssi, joka lähempänä korallin sävyä.

Toinen väri kirkas pinkki, kurkkaa se tästä.


Alla trikootoppi, joka joustaa miellyttävästi.

Päällä mesh -kangas.

Mitoitus reilua.


Materiaali:

Toppiosa 93% viskoosia, 7% elastaania

Päällykangas 100% polyesteriä

Arvostelut 0 arvostelua

Hox! Voit ilmoittaa tilausta tehdessä LISÄTIETOJA -kentässä meille yleisimmän käyttämäsi koon yläosille ja alaosille (välillä 36-58) sekä rinnanympärysmittasi niin voimme varmistaa että tilaamasi asu on oikeaa kokoa.


Ei minimitoimitusrajaa!  Toimituskulut 5,90 €.   Ilmainen palautus! (huom! ei koske Black Friday ALE -tuotteita).Collector -laskulla väh. 30 vrk maksuaikaa. Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa!


Mikäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector bank. 

Saat vähintään 30 vrk maksuaikaa Collector -laskulla (palvelumaksu 2,95 €/lasku), ei korkoa mikäli maksat laskun eräpäivään mennessä. Korkoa peritään vain mikäli muutat laskun osamaksuksi.Voit maksaa Collector -laskun lisäksi myös 


  • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki


Pikalinkit tuoteryhmiin:

Feminan ALE

Pikkujouluihin

Yläosat

Alaosat

Mekot

Päällysvaatteet

Asusteet

Pluskoot tuotteet satunnaisessa järjestyksessä. Pluskokoiset asut löytyvät myös muiden tuoteryhmien sisältä.

Klipsuttimet

Laukut

Tulossa varastoon

Kesäiset

Lahjakortit