Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 5,90 €. Ilmainen palautus! Mikäli olet epävarma koostasi, ota yhteyttä meihin. Älä tilaa kolmea eri kokoa vaan soita tai laita sähköpostia niin mietitään yhdessä sopivin koko. Mikäli tilauksella on samaa tuotetta monta kappaletta eri kokoja, soitamme  tai laitamme sähköpostia, emmekä postita tilausta ennen kuin olemme saaneet yhteyden tilaajaan. Vaikka palautus on asiakkaalle ilmainen, Feminalle se maksaa n. 7,00 €, joten joudumme kontrolloimaan tilauksia jotta voimme pitää jatkossakin palautukset ilmaisina. Kiitos että ymmärrät!
Fransa toppi (koot S-XXL)
Fransa toppi (koot S-XXL) Fransa toppi (koot S-XXL) Fransa toppi (koot S-XXL)
Fransa

Fransa toppi (koot S-XXL)

Fransa toppi

37,99 €
39,99 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Fransa toppi 


Juhlava toppi, jossa hihat ja rinnan korkeudelta alaspäin pliseerattua, joustavaa hieman kiiltävää kangasta. 

Yläosa läpikuultavaa mesh -kangasta.

Niskassa kaksi nappia.


Reilu mitoitus, koko L mahtui kokoa 44 kokoa käyttävälle (ry 113 cm), tosin oli hieman vartalonmyötäinen vatsan kohdalta. Koko XL oli jo parempi, eikä korostanut "vatsamakkaroita" :) Koko XXL oli jo selkeästi liian iso.


Takapituus koosta riippuen 64 - 68 cm.


Kokojen vastaavuudet (ota huomioon omaan rinnanympärysmittaasi verratessa, että kangas joustaa ja on tarkoitettu rintojen kohdalta tyköistuvaksi, voit vähentää omasta rinnanympäryksestäsi n. 5 cm ja paita on sopiva) :

Koko S = vastasi mielestämme kokoa 36 (paidan rinnanympärys n. 86 cm)

Koko M = vastasi mielestämme kokoa 38 (paidan rinnanympärys n. 90 cm)

Koko L = vastasi mielestämme kokoa 42/44 (paidan rinnanympärys n. 96 cm)

Koko XL = vastasi mielestämme kokoa  44  (paidan rinnanympärys n. 109 cm)

Koko XXL = vastasi mielestämme kokoa  46 (paidan rinnanympärys n. 114 cm)


Materiaali:

100% Polyester


Ei minimitoimitusrajaa!  Toimituskulut 5,90 €. Ilmainen  palautus. Mikäli olet epävarma koostasi, ota yhteyttä meihin. Älä tilaa kolmea eri kokoa vaan soita tai laita sähköpostia niin mietitään yhdessä sopivin koko. Mikäli tilauksella on samaa tuotetta monta kappaletta eri kokoja, soitamme  tai laitamme sähköpostia, emmekä postita tilausta ennen kuin olemme saaneet yhteyden tilaajaan. Vaikka palautus on asiakkaalle ilmainen, Feminalle se maksaa n. 7,00 €, joten joudumme kontrolloimaan tilauksia jotta voimme pitää jatkossakin palautukset ilmaisina. Kiitos että ymmärrät!Feminasta Mash -laskulla 45 vrk maksuaikaa ilman korkoja ja kuluja!
- Valitse kassalla maksutavaksi Mash -lasku
- Lasku toimitetaan sinulle postitse
-  Voit muuttaa Mash-laskun halutessasi osamaksuksi

Lisätietoja Mashin sivuilta (sivuilla mainittu yleinen 14 vrk maksulaika laskulla, -ei koske Feminan verkkokauppaa, meillä laskulle maksuaika 45 vrk) https://www.mash.com/fi/kuluttajilleArvostelut 0 arvostelua

Hox! Voit ilmoittaa tilausta tehdessä LISÄTIETOJA -kentässä meille yleisimmän käyttämäsi koon yläosille ja alaosille (välillä 36-58) sekä rinnanympärysmittasi niin voimme varmistaa että tilaamasi asu on oikeaa kokoa.


Ei minimitoimitusrajaa!  Toimituskulut 5,90 €. 


Collector -laskulla väh. 30 vrk maksuaikaa. Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa!


Mikäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector bank. 

Saat vähintään 30 vrk maksuaikaa Collector -laskulla (palvelumaksu 2,95 €/lasku), ei korkoa mikäli maksat laskun eräpäivään mennessä. Korkoa peritään vain mikäli muutat laskun osamaksuksi.


Voit maksaa Collector -laskun lisäksi myös 

Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki


Pikalinkit tuoteryhmiin:

Feminan ALE

Pikkujouluihin

Yläosat

Alaosat

Mekot

Päällysvaatteet

Asusteet

Pluskoot tuotteet satunnaisessa järjestyksessä. Pluskokoiset asut löytyvät myös muiden tuoteryhmien sisältä.

Klipsuttimet

Laukut

Tulossa varastoon

Kesäiset

Lahjakortit