Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 5,90 €. Ilmainen palautus! Mikäli olet epävarma koostasi, ota yhteyttä meihin. Älä tilaa kolmea eri kokoa vaan soita tai laita sähköpostia niin mietitään yhdessä sopivin koko. Mikäli tilauksella on samaa tuotetta monta kappaletta eri kokoja, soitamme  tai laitamme sähköpostia, emmekä postita tilausta ennen kuin olemme saaneet yhteyden tilaajaan. Vaikka palautus on asiakkaalle ilmainen, Feminalle se maksaa n. 7,00 €, joten joudumme kontrolloimaan tilauksia jotta voimme pitää jatkossakin palautukset ilmaisina. Kiitos että ymmärrät!
Bestseller! Napakat Andrea housut/legginssit (koot S-XXL)
Bestseller! Napakat Andrea housut/legginssit (koot S-XXL) Bestseller! Napakat Andrea housut/legginssit (koot S-XXL) Bestseller! Napakat Andrea housut/legginssit (koot S-XXL) Bestseller! Napakat Andrea housut/legginssit (koot S-XXL) Bestseller! Napakat Andrea housut/legginssit (koot S-XXL) Bestseller! Napakat Andrea housut/legginssit (koot S-XXL)

Bestseller! Napakat Andrea housut/legginssit (koot S-XXL)

Tuotetta rajoitettu erä.

Bestseller! Napakat Andrea housut/legginssit

59,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Bestseller! Napakat Andrea housut/legginssit


Mahtavan napakka kangas, tukee miellyttävästi vatsaa. 

Joustoa löytyy myös. 

Lahkeensuissa sivulla kauniina yksityiskohtana nyöritys.

Vyötärönkorkeus normaali/korkea.

Huom! Uudessa toimituserässä lahkeeseen oli tullut 3 cm lisää pituutta (ennen 63 cm, nyt 66 cm), lisäksi mitoitusta oli muutettu pienemmäksi vyötäröltä. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä on Andrea -legginssiä nyt kahta eri laatua ja lahkeenpituutta, joten toivomme asiakkaiden kertovan kassalla lisätietoja kohdassa ehdottomasti mitä kokoa pääsääntöisesti käyttää (numero, -ei kirjainkokoa). Mikäli tilaat kokoa L, XL tai XXL sinulla on kaksi eri lahkeenpituutta valittavana, voit kertoa myös halauamasi lahkeenpituuden. Kokoja S ja M löytyy vain 66 cm lahkeella.


Materiaali:

70% Viscose

25% Polyamide

5% Elastane 

Arvostelut 0 arvostelua

Hox! Voit ilmoittaa tilausta tehdessä LISÄTIETOJA -kentässä meille yleisimmän käyttämäsi koon yläosille ja alaosille (välillä 36-58) sekä rinnanympärysmittasi niin voimme varmistaa että tilaamasi asu on oikeaa kokoa.


Ei minimitoimitusrajaa!  Toimituskulut 5,90 €. 


Collector -laskulla väh. 30 vrk maksuaikaa. Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa!


Mikäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector bank. 

Saat vähintään 30 vrk maksuaikaa Collector -laskulla (palvelumaksu 2,95 €/lasku), ei korkoa mikäli maksat laskun eräpäivään mennessä. Korkoa peritään vain mikäli muutat laskun osamaksuksi.


Voit maksaa Collector -laskun lisäksi myös 

Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki


Pikalinkit tuoteryhmiin:

Feminan ALE

Pikkujouluihin

Yläosat

Alaosat

Mekot

Päällysvaatteet

Asusteet

Pluskoot tuotteet satunnaisessa järjestyksessä. Pluskokoiset asut löytyvät myös muiden tuoteryhmien sisältä.

Klipsuttimet

Laukut

Tulossa varastoon

Kesäiset

Lahjakortit