Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 5,90 €. Ilmainen palautus! Collector -laskulla väh. 30 vrk maksuaikaa! Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa. MIkäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector Bank.

Mikäli olet epävarma tilattavan vaatteen koosta, voit ilmoittaa tilausta tehdessä LISÄTIETOJA -kentässä meille yleisimmän käyttämäsi koon yläosille ja alaosille (välillä 36-56) sekä halutessasi myös rinnanympärysmittasi niin voimme varmistaa että tilaamasi asu on oikeaa kokoa.

Älä tilaa kolmea eri kokoa vaan soita tai laita sähköpostia niin mietitään yhdessä sopivin koko. Mikäli tilauksella on samaa tuotetta monta kappaletta eri kokoja, soitamme  tai laitamme sähköpostia, emmekä postita tilausta ennen kuin olemme saaneet yhteyden tilaajaan. Vaikka palautus on asiakkaalle ilmainen, Feminalle se maksaa n. 7,00 €, joten joudumme kontrolloimaan tilauksia jotta voimme pitää jatkossakin palautukset ilmaisina. Kiitos että ymmärrät!

Bestseller! Napakat Andrea housut/legginssit (koot S-XXL)
Bestseller! Napakat Andrea housut/legginssit (koot S-XXL) Bestseller! Napakat Andrea housut/legginssit (koot S-XXL) Bestseller! Napakat Andrea housut/legginssit (koot S-XXL) Bestseller! Napakat Andrea housut/legginssit (koot S-XXL) Bestseller! Napakat Andrea housut/legginssit (koot S-XXL) Bestseller! Napakat Andrea housut/legginssit (koot S-XXL)

Bestseller! Napakat Andrea housut/legginssit (koot S-XXL)

Tuotetta rajoitettu erä.

Bestseller! Napakat Andrea housut/legginssit

59,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Bestseller! Napakat Andrea housut/legginssit


Mahtavan napakka kangas, tukee miellyttävästi vatsaa. 

Joustoa löytyy myös. 

Lahkeensuissa sivulla kauniina yksityiskohtana nyöritys.

Vyötärönkorkeus normaali/korkea.

Huom! Lahkeenpituus n. 63-66 cm.


Materiaali:

70% Viscose

25% Polyamide

5% Elastane 

Arvostelut 0 arvostelua