Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 5,90 €. Ilmainen palautus! Collector -laskulla väh. 30 vrk maksuaikaa! Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa. MIkäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector Bank.

Mikäli olet epävarma tilattavan vaatteen koosta, voit ilmoittaa tilausta tehdessä LISÄTIETOJA -kentässä meille yleisimmän käyttämäsi koon yläosille ja alaosille (välillä 36-56) sekä halutessasi myös rinnanympärysmittasi niin voimme varmistaa että tilaamasi asu on oikeaa kokoa.

Älä tilaa kolmea eri kokoa vaan soita tai laita sähköpostia niin mietitään yhdessä sopivin koko. Mikäli tilauksella on samaa tuotetta monta kappaletta eri kokoja, soitamme  tai laitamme sähköpostia, emmekä postita tilausta ennen kuin olemme saaneet yhteyden tilaajaan. Vaikka palautus on asiakkaalle ilmainen, Feminalle se maksaa n. 7,00 €, joten joudumme kontrolloimaan tilauksia jotta voimme pitää jatkossakin palautukset ilmaisina. Kiitos että ymmärrät!

Bestseller! Fransa neuletakki t.harmaa (koot S-XL)
Bestseller! Fransa neuletakki t.harmaa (koot S-XL) Bestseller! Fransa neuletakki t.harmaa (koot S-XL) Bestseller! Fransa neuletakki t.harmaa (koot S-XL) Bestseller! Fransa neuletakki t.harmaa (koot S-XL)
Fransa

Bestseller! Fransa neuletakki t.harmaa (koot S-XL)

Bestseller! Fransa neuletakki t.harmaa

59,99 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Bestseller! Fransa neuletakki t.harmaa


Miellyttävän pehmeää, joustavaa ja kauniisti laskeutuvaa neulosta. 

Pitkähihainen.

Takapituus n. 80 cm.

Reilu mitoitus, tilaa kokoa pienempi kuin mitä normaalisti käytät. Esim. kokoa 44 käyttävälle kävi koko L.


Halutessasi voit tilata meiltä Klipsuttimen, jonka avulla saat liepeet pysymään paikoillaan.


Materiaali:

80% Viskoosi

20% Polyester

Arvostelut 0 arvostelua