Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 5,90 €. Ilmainen palautus! Collector -laskulla väh. 30 vrk maksuaikaa! Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa. MIkäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector Bank.
Pont Neuf Kitty HUOM! vain mustana saatavilla (koot 36/38 - 48/50)
Pont Neuf Kitty HUOM! vain mustana saatavilla (koot 36/38 - 48/50) Pont Neuf Kitty HUOM! vain mustana saatavilla (koot 36/38 - 48/50) Pont Neuf Kitty HUOM! vain mustana saatavilla (koot 36/38 - 48/50) Pont Neuf Kitty HUOM! vain mustana saatavilla (koot 36/38 - 48/50)
Pont Neuf

Pont Neuf Kitty HUOM! vain mustana saatavilla (koot 36/38 - 48/50)

Pont Neuf Kitty HUOM! vain mustana saatavilla

99,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Pont Neuf Kitty HUOM! vain mustana saatavilla


Huom! Kuvassa pinkki mekko vain mallina, jotta näkee mekon istuvuuden paremmin kuin toimittajan packshot -kuvista. Pinkkiä mekkoa emme valitettavasti saa enää varastoon.


A-linjainen mekko, joka käy monenmalliselle vartalolle. 

Pyöreä pääntie, 3/4 hihat ja taskut edessä.

Erinomainen myös pluskoossa.

Pehmeä, joustava kangas laskeutuu kauniisti.

Takapituus koossa 44/46 n. 107 cm.


REILUT KOOT!


Huom! Katso kuvista löytyvä kokotaulukko. Esim. Kokoa 42 käyttävä voi huoletta valita koon S, joten kokonumerointi poikkeaa totutusta, ja on erittäin tärkeää että vertaat mittoja omiisi ennen ostopäätöst


Materiaali:

55% Polyester 

42% Viskoosia

3% Elastaania


Pont Neuf vaatteet ovat tyylikkään ajattomia ja miellyttävän tuntuisia. Mallistosta löydät mahtavat tunikat ja mekot. 

Kaikilla Pont Neuf vaatteilla on helposti tunnistettavissa oleva nimi, esim. Maria, Isabella, Kitty jne mikä tekee vaatteen helpoksi löytää ja muistaa. Usein samalla kaavalla tehdään eri sesonkeihin tunikoita eri kangas- ja värivaihtoehdoilla. Esim. kestosuosikkitunikat Isabella ja Maria ovat joka mallistossa, vain kankaat vaihtelevat. 

Kaikki Pont Neuf vaatteet valmistetaan Euroopassa ja tehdään erikoisvalmisteisista kankaista. Suunnittelussa on tyypillistä klassisen ja modernin ilmeen yhdistäminen. Pont Neuf -tuotemerkkiä myydään Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Hollannissa, Sveitsissä, Puolassa, Islannissa, Irlannissa, Pohjois-Irlannissa, Iso-Britanniassa, Baltiassa ja Ranskassa.

Pont Neuffin omat kokomerkinnät eivät vastaa meidän perinteisiä, joten valitse kokosi omaa kokonumeroasi vastaava, älä tee kokovalintaa kirjainkoon perusteella. Esim. kokoa 42 käyttävä valitsee koon S.

Arvostelut 0 arvostelua