Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 6,90 €. Ilmainen palautus! Collector -laskulla 45 vrk maksuaikaa! Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa. MIkäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector Bank.
Pont Neuf Dora pitkä kapea hame (koot 36/38 - 52/54)
Pont Neuf Dora pitkä kapea hame (koot 36/38 - 52/54) Pont Neuf Dora pitkä kapea hame (koot 36/38 - 52/54)
Pont Neuf

Pont Neuf Dora pitkä kapea hame (koot 36/38 - 52/54)

Pont Neuf Dora pitkä kapea hame

59,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Pont Neuf Dora pitkä kapea hame


Pitkä, kapeahko hame joustavaa, mutta samalla miellyttävän napakkaa trikoota.

Pituus n. 97 cm koossa M (44/46).


Hox!  Voit ilmoittaa tilausta tehdessä LISÄTIETOJA -kentässä meille yleisimmän käyttämäsi koon (välillä 36-58) niin voimme varmistaa että tilaamasi asu on oikeaa kokoa.


REILUT KOOT!

Huom! Katso kuvista löytyvä kokotaulukko. Esim. Kokoa 42 käyttävä voi huoletta valita koon S, joten kokonumerointi poikkeaa totutusta, ja on erittäin tärkeää että vertaat mittoja omiisi ennen ostopäätöstä


Materiaali:

65% Viskoosia

30% Polyesteriä

5% Elastaania


Pont Neuf vaatteet ovat tyylikkään ajattomia ja miellyttävän tuntuisia. Mallistosta löydät mahtavat tunikat ja mekot. 

Kaikilla Pont Neuf vaatteilla on helposti tunnistettavissa oleva nimi, esim. Maria, Isabella, Kitty jne mikä tekee vaatteen helpoksi löytää ja muistaa. Usein samalla kaavalla tehdään eri sesonkeihin tunikoita eri kangas- ja värivaihtoehdoilla. Esim. kestosuosikkitunikat Isabella ja Maria ovat joka mallistossa, vain kankaat vaihtelevat. 

Kaikki Pont Neuf vaatteet valmistetaan Euroopassa ja tehdään erikoisvalmisteisista kankaista. Suunnittelussa on tyypillistä klassisen ja modernin ilmeen yhdistäminen. Pont Neuf -tuotemerkkiä myydään Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Hollannissa, Sveitsissä, Puolassa, Islannissa, Irlannissa, Pohjois-Irlannissa, Iso-Britanniassa, Baltiassa ja Ranskassa.

Pont Neuffin omat kokomerkinnät eivät vastaa meidän perinteisiä, joten valitse kokosi omaa kokonumeroasi vastaava, älä tee kokovalintaa kirjainkoon perusteella. Esim. kokoa 42 käyttävä valitsee koon S.

Arvostelut 0 arvostelua