Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 5,90 €. Ilmainen palautus! (huom! Ilmainen palautus ei koske Black Friday ALE -tuotteita). Mikäli olet epävarma koostasi, ota yhteyttä meihin. Älä tilaa kolmea eri kokoa vaan soita tai laita sähköpostia niin mietitään yhdessä sopivin koko. Mikäli tilauksella on samaa tuotetta monta kappaletta eri kokoja, soitamme  tai laitamme sähköpostia, emmekä postita tilausta ennen kuin olemme saaneet yhteyden tilaajaan. Vaikka palautus on asiakkaalle ilmainen, Feminalle se maksaa n. 7,00 €, joten joudumme kontrolloimaan tilauksia jotta voimme pitää jatkossakin palautukset ilmaisina. Kiitos että ymmärrät!
Upea toppatakki musta  (koot 34/36-54/56)
Upea toppatakki musta  (koot 34/36-54/56)
Muut

Upea toppatakki musta (koot 34/36-54/56)

Upea toppatakki musta

99,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Upea toppatakki musta


Huom! Mitoitus NIUKKAA! Esim. pääsääntöisesti kokoa 44 käyttävälle (toisinaan jopa koko 46 ollut hyvä) t'ässä takissa koko 42/44 oli auttamatta liian pieni, ja koko 46/48 oli sopiva (tosin paksua neuletta ei olisi alle mahtunut). Nyrkkisääntönä OTA YKSI KOKO ISOMPI KUIN NORMAALISTI OTTAISIT, -JA MIKÄLI OLET ERITYISEN HARTEIKAS/RINTAVA (tai haluat lisätä alle vielä paksusti vaatetta) OTA KAKSI KOKOA ISOMPI KUIN NORMAALISTI OTTAISIT.


Kokoa 46/48 tulossa lisää arviolta n. 18.11. (postin lakko voi viivästyttää toimituserän saapumista 2-3 vrk) Kokoa voi tilata jo nyt, toimitamme tilaukset heti kun toimituserä on saapunut meille (meidän toimitukset asiakkaalle toimivat matkahuollon kautta, joten postin lakolla ei ole vaikutuksia meiltä lähteviin tilauksiin).


Samaa takkia on saatavana myös t.keltaisena.


Perusmusta talvitakki, jossa irroitettava pehmeä tekoturkisreuna.

Myös huppu on vetoketjulla irroitettava.

Kaksisuuntainen vetoketju edessä.

Vetoketjulliset taskut. 


Mittoja (ota huomioon, että vuori syö tilaa takin rinnanympärysmitasta kun vertaat mittoja omiisi, oma rinnanympäryksesi tulee olla n. 5 - 8 cm pienempi.):

Takapituus olkapäältä takakappaleesta mitattuna koon mukaan n. 80 - 90 cm.

Koko 34/36 rinnanympärys n.  cm.

Koko 38/40 takin rinnanympärys n. 100 cm.

Koko 42/44 takin rinnanympärys n. 108 cm.

Koko 46/48 takin rinnanympärys n. 116 cm.

Koko 50/52 takin rinnanympärys n. 126  cm. 

Koko 54/56  takin rinnanympärys n. 140 cm. 


Materiaali:

100% polyester

Pesu 40°

Arvostelut 0 arvostelua

Hox! Voit ilmoittaa tilausta tehdessä LISÄTIETOJA -kentässä meille yleisimmän käyttämäsi koon yläosille ja alaosille (välillä 36-58) sekä rinnanympärysmittasi niin voimme varmistaa että tilaamasi asu on oikeaa kokoa.


Ei minimitoimitusrajaa!  Toimituskulut 5,90 €.   Ilmainen palautus! (huom! ei koske Black Friday ALE -tuotteita).Collector -laskulla väh. 30 vrk maksuaikaa. Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa!


Mikäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector bank. 

Saat vähintään 30 vrk maksuaikaa Collector -laskulla (palvelumaksu 2,95 €/lasku), ei korkoa mikäli maksat laskun eräpäivään mennessä. Korkoa peritään vain mikäli muutat laskun osamaksuksi.Voit maksaa Collector -laskun lisäksi myös 


  • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki


Pikalinkit tuoteryhmiin:

Feminan ALE

Pikkujouluihin

Yläosat

Alaosat

Mekot

Päällysvaatteet

Asusteet

Pluskoot tuotteet satunnaisessa järjestyksessä. Pluskokoiset asut löytyvät myös muiden tuoteryhmien sisältä.

Klipsuttimet

Laukut

Tulossa varastoon

Kesäiset

Lahjakortit