Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 5,90 €. Ilmainen palautus! Collector -laskulla väh. 30 vrk maksuaikaa! Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa. MIkäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector Bank.

Mikäli olet epävarma tilattavan vaatteen koosta, voit ilmoittaa tilausta tehdessä LISÄTIETOJA -kentässä meille yleisimmän käyttämäsi koon yläosille ja alaosille (välillä 36-56) sekä halutessasi myös rinnanympärysmittasi niin voimme varmistaa että tilaamasi asu on oikeaa kokoa.

Älä tilaa kolmea eri kokoa vaan soita tai laita sähköpostia niin mietitään yhdessä sopivin koko. Mikäli tilauksella on samaa tuotetta monta kappaletta eri kokoja, soitamme  tai laitamme sähköpostia, emmekä postita tilausta ennen kuin olemme saaneet yhteyden tilaajaan. Vaikka palautus on asiakkaalle ilmainen, Feminalle se maksaa n. 7,00 €, joten joudumme kontrolloimaan tilauksia jotta voimme pitää jatkossakin palautukset ilmaisina. Kiitos että ymmärrät!

Upeasti istuvat muodikkaat pluskoon farkut (koot 42-50)
Upeasti istuvat muodikkaat pluskoon farkut (koot 42-50) Upeasti istuvat muodikkaat pluskoon farkut (koot 42-50)
Adia

Upeasti istuvat muodikkaat pluskoon farkut (koot 42-50)

Upeasti istuvat muodikkaat pluskoon farkut

79,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Upeasti istuvat muodikkaat pluskoon farkut


Kauppias rakastui välittömästi näihin farkkuihin.


Perusmusta väri, edessä muutamia tyylikkäitä haalistettuja kohtia, eivät siis ole läpi revittyjä, eikä näy ihoa läpi noista kohdista.


Vyötärönkorkeus normaali/korkea. Kauppiaalle ei erittäin korkeavyötäröiset mallit käy, ne rullaavat helposti kumartuessa, mutta näissä farkuissa vyötärönkorkeus on juuri sopiva. Ei tarvitse nostella kyykistymisen jälkeen farkkuja ylös kun vyötärönkorkeus on mitoitettu oikein. 


Farkkukangas on sopivan napakkaa, mutta samalla joustavaa. 


Edessä kaksi nappia ja vetoketju, vyölenkit löytyvät.


Taskut edessä ja takana.


Lahkeenpituus n. 80 cm


Mitoitus on plusmallistoista poiketen normaali/niukka, eli mikäli olet alaosissa käyttänyt esim. kokoa 44 pääsääntöisesti, toisinaan jopa kokoa 46, on tässä farkussa valintasi koko 46 etenkin mikäli olet vatsakas. Ei kannata ainakaan pääsääntöisesti käyttämäänne kokoa pienempää ainakaan tilata.


Materiaali:

65% Puuvillaa

33% Polyesteriä

2% Elastaania

Arvostelut 0 arvostelua