Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 5,90 €. Ilmainen palautus! Collector -laskulla väh. 30 vrk maksuaikaa! Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa. MIkäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector Bank.
Pont Neuf Thora (koot 36/38-46/48)
Pont Neuf Thora (koot 36/38-46/48) Pont Neuf Thora (koot 36/38-46/48) Pont Neuf Thora (koot 36/38-46/48) Pont Neuf Thora (koot 36/38-46/48)
Pont Neuf

Pont Neuf Thora (koot 36/38-46/48)

Pont Neuf Thora

49,50 €
99,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Pont Neuf Thora 


Rakas asiakas! Ole ystävällinen ja lue koko tuotekuvaus alusta loppuun ennen kuin tilaat!


Mekossa on pyöreä pääntie, siinä on myös isot taskut edessä ja 3/4 hihat.

Kangas miellyttävästi joustavaa, struktuuripintaista trikoota, jossa poikkiraitoja, jotka eivät ole säännöllisen kokoisia. 

Koot pitävät hyvin paikkansa tässä mekossa, mitoitus ei ole niin reilua kuin Pont Neuffissa yleensä on ollut.


Polvipituus, koon M (44/46) pituus n. 98 cm.


Materiaali:

96% viskoosia

4% elastaania


Pont Neuf vaatteet ovat tyylikkään ajattomia ja miellyttävän tuntuisia. Mallistosta löydät mahtavat tunikat ja mekot. 

Kaikilla Pont Neuf vaatteilla on helposti tunnistettavissa oleva nimi, esim. Maria, Isabella, Kitty jne mikä tekee vaatteen helpoksi löytää ja muistaa. Usein samalla kaavalla tehdään eri sesonkeihin tunikoita eri kangas- ja värivaihtoehdoilla. Esim. kestosuosikkitunikat Isabella ja Maria ovat joka mallistossa, vain kankaat vaihtelevat. 

Kaikki Pont Neuf vaatteet valmistetaan Euroopassa ja tehdään erikoisvalmisteisista kankaista. Suunnittelussa on tyypillistä klassisen ja modernin ilmeen yhdistäminen. Pont Neuf -tuotemerkkiä myydään Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Hollannissa, Sveitsissä, Puolassa, Islannissa, Irlannissa, Pohjois-Irlannissa, Iso-Britanniassa, Baltiassa ja Ranskassa.

Pont Neuffin omat kokomerkinnät eivät vastaa meidän perinteisiä, joten valitse kokosi omaa kokonumeroasi vastaava, älä tee kokovalintaa kirjainkoon perusteella. Esim. kokoa 42 käyttävä valitsee koon S.

Arvostelut 0 arvostelua