Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 5,90 €. Ilmainen palautus! Collector -laskulla väh. 30 vrk maksuaikaa! Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa. MIkäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector Bank.

Mikäli olet epävarma tilattavan vaatteen koosta, voit ilmoittaa tilausta tehdessä LISÄTIETOJA -kentässä meille yleisimmän käyttämäsi koon yläosille ja alaosille (välillä 36-56) sekä halutessasi myös rinnanympärysmittasi niin voimme varmistaa että tilaamasi asu on oikeaa kokoa.

Älä tilaa kolmea eri kokoa vaan soita tai laita sähköpostia niin mietitään yhdessä sopivin koko. Mikäli tilauksella on samaa tuotetta monta kappaletta eri kokoja, soitamme  tai laitamme sähköpostia, emmekä postita tilausta ennen kuin olemme saaneet yhteyden tilaajaan. Vaikka palautus on asiakkaalle ilmainen, Feminalle se maksaa n. 7,00 €, joten joudumme kontrolloimaan tilauksia jotta voimme pitää jatkossakin palautukset ilmaisina. Kiitos että ymmärrät!

ALE! Pont Neuf Sanja tunika  (koot 36/38 - 50/52)
ALE! Pont Neuf Sanja tunika  (koot 36/38 - 50/52) ALE! Pont Neuf Sanja tunika  (koot 36/38 - 50/52) ALE! Pont Neuf Sanja tunika  (koot 36/38 - 50/52) ALE! Pont Neuf Sanja tunika  (koot 36/38 - 50/52) ALE! Pont Neuf Sanja tunika  (koot 36/38 - 50/52) ALE! Pont Neuf Sanja tunika  (koot 36/38 - 50/52)
Pont Neuf

ALE! Pont Neuf Sanja tunika (koot 36/38 - 50/52)

Pont Neuf Sanja tunika

69,30 €
99,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Pont Neuf Sanja tunika


Uusi malli Pont Neuffilta. 

Toimittajan kuvissa tunika näyttää tummemmalle kuin luonnossa on. Eli hieman haaleampi sävyltään.

Kangas napakkaa, mutta joustavaa.

Helmassa kullanväriset koristeketjut (toimivat), ei hopeanväriset kuten salaman vääristämästä kuvasta voisi luulla. Vetoketjuja avaamalla saa helmaan lisää väljyyttä.

Ns. oversize -malli, eli hieman enemmän väljyyttä sivusuuntaan kuin Pont Neuf -tunikoissa normaalisti.

Ota huomioon että alla olevat mitat ovat paidan mittoja.

Kauppias käyttää pääsääntöisesti kokoa 44 (ry 113 cm), tässä tunikassa koossa S koon paidan ry oli 114 cm, kauppias testasi kokoa päälle, mutta ei oli sitä mieltä, että ei aivan "nahkaa myöten" vatsan kohdalta tarvitse mennä) ja valitsi koon M (44/46), joka oli heti miellyttävämpi päällä.


Mittoja venyttämättä. Katso myös kokotaulukko kuvista.

(huom! ota huomioon että materiaali joustaa jonkin verran)


Koko S = 40/42 rinnanympärys n. 114 cm

Koko M = 44/46 rinnanympärys n. 124 cm

Koko L = 46/48 rinnanympärys n. 134 cm

Koko XL = 48/50 rinnanympärys n. 142 cm

Koko 2XL = 50/52 rinnanympärys n. 152 cm


Materiaali:

78% viskoosia

17% polyesteriä

5% elastaania


Pont Neuf vaatteet ovat tyylikkään ajattomia ja miellyttävän tuntuisia. Mallistosta löydät mahtavat tunikat ja mekot. 

Kaikilla Pont Neuf vaatteilla on helposti tunnistettavissa oleva nimi, esim. Maria, Isabella, Kitty jne mikä tekee vaatteen helpoksi löytää ja muistaa. Usein samalla kaavalla tehdään eri sesonkeihin tunikoita eri kangas- ja värivaihtoehdoilla. Esim. kestosuosikkitunikat Isabella ja Maria ovat joka mallistossa, vain kankaat vaihtelevat. 

Kaikki Pont Neuf vaatteet valmistetaan Euroopassa ja tehdään erikoisvalmisteisista kankaista. Suunnittelussa on tyypillistä klassisen ja modernin ilmeen yhdistäminen. Pont Neuf -tuotemerkkiä myydään Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Hollannissa, Sveitsissä, Puolassa, Islannissa, Irlannissa, Pohjois-Irlannissa, Iso-Britanniassa, Baltiassa ja Ranskassa.

Pont Neuffin omat kokomerkinnät eivät vastaa meidän perinteisiä, joten valitse kokosi omaa kokonumeroasi vastaava, älä tee kokovalintaa kirjainkoon perusteella. Esim. kokoa 42 käyttävä valitsee koon S.

Arvostelut 0 arvostelua