Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 5,90 €. Ilmainen palautus! Collector -laskulla väh. 30 vrk maksuaikaa! Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa. MIkäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector Bank.

Mikäli olet epävarma tilattavan vaatteen koosta, voit ilmoittaa tilausta tehdessä LISÄTIETOJA -kentässä meille yleisimmän käyttämäsi koon yläosille ja alaosille (välillä 36-56) sekä halutessasi myös rinnanympärysmittasi niin voimme varmistaa että tilaamasi asu on oikeaa kokoa.

Älä tilaa kolmea eri kokoa vaan soita tai laita sähköpostia niin mietitään yhdessä sopivin koko. Mikäli tilauksella on samaa tuotetta monta kappaletta eri kokoja, soitamme  tai laitamme sähköpostia, emmekä postita tilausta ennen kuin olemme saaneet yhteyden tilaajaan. Vaikka palautus on asiakkaalle ilmainen, Feminalle se maksaa n. 7,00 €, joten joudumme kontrolloimaan tilauksia jotta voimme pitää jatkossakin palautukset ilmaisina. Kiitos että ymmärrät!

Upea hopeanhohtoinen juhlamekko  (koot S-XL)
Upea hopeanhohtoinen juhlamekko  (koot S-XL) Upea hopeanhohtoinen juhlamekko  (koot S-XL) Upea hopeanhohtoinen juhlamekko  (koot S-XL) Upea hopeanhohtoinen juhlamekko  (koot S-XL)
BR

Upea hopeanhohtoinen juhlamekko (koot S-XL)

Upea hopeanhohtoinen juhlamekko

79,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Upea hopeanhohtoinen juhlamekko


Upea hopeanhohtoinen poven kohdalta poimutettu lurexmekko.
Korostaa kauniisti vartalon muotoja.

Täydellinen mekko kaikenlaisiin juhliin.


Epäsymmetrinen helma. Leveä, sivuista lyhyempi hameosa luo ihanan naisellisen ilmeen.


Kauniisti laskeutuvaa joustavaa trikoota


Vaatteen kokonaispituus koossa S: 125 cm.


Mittoja (ota huomioon, että kangas joustaa): 

Koko S (vastannee mitoiltaan kokoa 34/36) mitattu rintojen alta kapea kaitale, joka ei jousta (kts kuva) mitta n. 63 cm.

Koko M (vastannee mitoiltaan kokoa 36/38) mitattu rintojen alta kapea kaitale, joka ei jousta (kts kuva) mitta n. 68  cm.

Koko L (vastannee mitoiltaan kokoa 38/40) mitattu rintojen alta kapea kaitale, joka ei jousta (kts kuva) mitta n. 74 cm.

Koko XL (vastannee mitoiltaan kokoa 40/42) mitattu rintojen alta kapea kaitale, joka ei jousta (kts kuva) mitta n. 84 cm.


Materiaali:

Päällinen: 

70% polyamidia

25% metallikuituja

5% elastaania. 

Vuori: 

100% polyesteriä.

Arvostelut 0 arvostelua