Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 5,90 €. Ilmainen palautus! Mikäli olet epävarma koostasi, ota yhteyttä meihin. Älä tilaa kolmea eri kokoa vaan soita tai laita sähköpostia niin mietitään yhdessä sopivin koko. Mikäli tilauksella on samaa tuotetta monta kappaletta eri kokoja, soitamme  tai laitamme sähköpostia, emmekä postita tilausta ennen kuin olemme saaneet yhteyden tilaajaan. Vaikka palautus on asiakkaalle ilmainen, Feminalle se maksaa n. 7,00 €, joten joudumme kontrolloimaan tilauksia jotta voimme pitää jatkossakin palautukset ilmaisina. Kiitos että ymmärrät!
Zhenzi juhlatunika musta  (koot 42/44-54/56)
Zhenzi juhlatunika musta  (koot 42/44-54/56) Zhenzi juhlatunika musta  (koot 42/44-54/56) Zhenzi juhlatunika musta  (koot 42/44-54/56)
Zhenzi

Zhenzi juhlatunika musta (koot 42/44-54/56)

Zhenzi juhlatunika musta

59,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Zhenzi juhlatunika musta


Kauniisti laskeutuva tunika, jossa rintojen alla kaunis somiste.

Koko 42/44 oli täydellinen kokoa 44 pääsääntöisesti käyttävälle kauppiaalle (ry 113 cm). 

Kangas on paketista otettaessa aika sähköinen, mutta esim. konepesu huuhteluaineen kanssa auttanee tähän vaivaan.


Yleisesti ottaen Zhenzin koot ovat aina olleet reiluhkoja, esim. koko 42/44 on pääsääntöisesti ollut aina hyvä kokoa 44 käyttävälle.

Tunikan pituus on n. 98 cm, eli käy tunikamekostakin jo pituutensa puolesta.

Kuvassa näkyvä vihreä tunika ei ole myynnissä meillä, lisäsimme kuvan, jotta on helpompi hahmottaa tunikan istuvuus päälle (mustasta tunikasta ei vastaavaa kuvaa löytynyt). Otathan huomioon että plustoimittajien kuvamallit ovat usein väh. 10 cm pidempiä kuin Suomalainen nainen keskimäärin, joten kuvissa tunikat näyttävät usein lyhyemmille kuin ovatkaan.


Kuvassa mallin yllä oleva jakku löytyy täältä.


Materiaali:

100% polyester

Arvostelut 0 arvostelua

Hox! Voit ilmoittaa tilausta tehdessä LISÄTIETOJA -kentässä meille yleisimmän käyttämäsi koon yläosille ja alaosille (välillä 36-58) sekä rinnanympärysmittasi niin voimme varmistaa että tilaamasi asu on oikeaa kokoa.


Ei minimitoimitusrajaa!  Toimituskulut 5,90 €.   Ilmainen palautus!Collector -laskulla väh. 30 vrk maksuaikaa. Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa!


Mikäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector bank. 

Saat vähintään 30 vrk maksuaikaa Collector -laskulla (palvelumaksu 2,95 €/lasku), ei korkoa mikäli maksat laskun eräpäivään mennessä. Korkoa peritään vain mikäli muutat laskun osamaksuksi.Voit maksaa Collector -laskun lisäksi myös 


  • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard
  • Mobiilimaksaminen: MobilePay


Pikalinkit tuoteryhmiin:

Feminan ALE

Pikkujouluihin

Yläosat

Alaosat

Mekot

Päällysvaatteet

Asusteet

Pluskoot tuotteet satunnaisessa järjestyksessä. Pluskokoiset asut löytyvät myös muiden tuoteryhmien sisältä.

Klipsuttimet

Laukut

Tulossa varastoon

Kesäiset

Lahjakortit