Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 5,90 €. Ilmainen palautus! (huom! Ilmainen palautus ei koske Black Friday ALE -tuotteita). Mikäli olet epävarma koostasi, ota yhteyttä meihin. Älä tilaa kolmea eri kokoa vaan soita tai laita sähköpostia niin mietitään yhdessä sopivin koko. Mikäli tilauksella on samaa tuotetta monta kappaletta eri kokoja, soitamme  tai laitamme sähköpostia, emmekä postita tilausta ennen kuin olemme saaneet yhteyden tilaajaan. Vaikka palautus on asiakkaalle ilmainen, Feminalle se maksaa n. 7,00 €, joten joudumme kontrolloimaan tilauksia jotta voimme pitää jatkossakin palautukset ilmaisina. Kiitos että ymmärrät!
Zhenzi biletunika  (koot 42/44-54/56)
Zhenzi biletunika  (koot 42/44-54/56) Zhenzi biletunika  (koot 42/44-54/56) Zhenzi biletunika  (koot 42/44-54/56) Zhenzi biletunika  (koot 42/44-54/56) Zhenzi biletunika  (koot 42/44-54/56)
Zhenzi

Zhenzi biletunika (koot 42/44-54/56)

Zhenzi biletunika

69,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Zhenzi biletunika 


Tämä tunika on lyhythihainen, mallilla on alla pitsinen pukeutumispaita sekä sifonkinen jakku päällä.

Ei erillisiä istutettuja hihoja, vaan ns. oversize -malli, suht. suoralinjainen ja väljähkö istuvuus.

Mustalla pohjalla metallisia kuvioita. Toimittajan kuvissa näyttää enemmän harmaalle (ehkä johtuu salamasta) luonnossa selkeästi mustapohjainen jossa metallista kirkasta kuviota.

Pituudeltaan tämä on kauppiaan mielestä lähinnä tunikamekko -pituutta, tarkista mitat alta. Plustoimittajien kuvamallit ovat usein pluskokoisia vain pituudeltaan, joten yläosat heidän päällään näyttävät usein lyhyemmille kuin todellisuudessa ovatkaan.


Yleisesti ottaen Zhenzin koot ovat aina olleet reiluhkoja, esim. koko 42/44 on pääsääntöisesti ollut aina hyvä kokoa 44 käyttävälle. Tämä malli on kuitenkin jopa vieläkin reilumpi, -tarkista ehdottomasti mitat alta ennen tilaamista.


Materiaali:

95% polyamidi

5% metallic


Mittoja (ota huomioon, että kangas joustaa todella paljon):

Rinnanympärys koossa 42/44 n. 124 cm. Takapituus olkasaumasta mitattuna n. 99 cm.

Rinnanympärys koossa 46/48 n. 140 cm. Takapituus olkasaumasta mitattuna n. 99 cm.

Rinnanympärys koossa 50/52 n. 150 cm. Takapituus olkasaumasta mitattuna n. 100 cm.

Rinnanympärys koossa 54/56 n. 158 cm. Takapituus olkasaumasta mitattuna n. 103 cm.

Arvostelut 0 arvostelua

Hox! Voit ilmoittaa tilausta tehdessä LISÄTIETOJA -kentässä meille yleisimmän käyttämäsi koon yläosille ja alaosille (välillä 36-58) sekä rinnanympärysmittasi niin voimme varmistaa että tilaamasi asu on oikeaa kokoa.


Ei minimitoimitusrajaa!  Toimituskulut 5,90 €.   Ilmainen palautus! (huom! ei koske Black Friday ALE -tuotteita).Collector -laskulla väh. 30 vrk maksuaikaa. Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa!


Mikäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector bank. 

Saat vähintään 30 vrk maksuaikaa Collector -laskulla (palvelumaksu 2,95 €/lasku), ei korkoa mikäli maksat laskun eräpäivään mennessä. Korkoa peritään vain mikäli muutat laskun osamaksuksi.Voit maksaa Collector -laskun lisäksi myös 


  • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki


Pikalinkit tuoteryhmiin:

Feminan ALE

Pikkujouluihin

Yläosat

Alaosat

Mekot

Päällysvaatteet

Asusteet

Pluskoot tuotteet satunnaisessa järjestyksessä. Pluskokoiset asut löytyvät myös muiden tuoteryhmien sisältä.

Klipsuttimet

Laukut

Tulossa varastoon

Kesäiset

Lahjakortit