Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 5,90 €. Ilmainen palautus! Collector -laskulla väh. 30 vrk maksuaikaa! Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa. MIkäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector Bank.

Mikäli olet epävarma tilattavan vaatteen koosta, voit ilmoittaa tilausta tehdessä LISÄTIETOJA -kentässä meille yleisimmän käyttämäsi koon yläosille ja alaosille (välillä 36-56) sekä halutessasi myös rinnanympärysmittasi niin voimme varmistaa että tilaamasi asu on oikeaa kokoa.

Älä tilaa kolmea eri kokoa vaan soita tai laita sähköpostia niin mietitään yhdessä sopivin koko. Mikäli tilauksella on samaa tuotetta monta kappaletta eri kokoja, soitamme  tai laitamme sähköpostia, emmekä postita tilausta ennen kuin olemme saaneet yhteyden tilaajaan. Vaikka palautus on asiakkaalle ilmainen, Feminalle se maksaa n. 7,00 €, joten joudumme kontrolloimaan tilauksia jotta voimme pitää jatkossakin palautukset ilmaisina. Kiitos että ymmärrät!

Fransa pukeutumispaita valkea (koot S-XXL)
Fransa pukeutumispaita valkea (koot S-XXL) Fransa pukeutumispaita valkea (koot S-XXL) Fransa pukeutumispaita valkea (koot S-XXL) Fransa pukeutumispaita valkea (koot S-XXL) Fransa pukeutumispaita valkea (koot S-XXL) Fransa pukeutumispaita valkea (koot S-XXL) Fransa pukeutumispaita valkea (koot S-XXL) Fransa pukeutumispaita valkea (koot S-XXL)
Fransa

Fransa pukeutumispaita valkea (koot S-XXL)

Fransa pukeutumispaita valkea

19,99 €
Sisältää alv. 24.00 %

Fransa pukeutumispaita valkea


Joustavaa puuvillatrikoota.

Täyspitkät hihat.

Pyöreä pääntie.

Vastaa hyvin kokoaan.

Tätä paitaa löytyy valikoimistamme myös sinisenä ja mustana.


Mittoja (venyttämättä):

Koko S rinnanympärys n. 84 cm

Koko M rinnanympärys n. 90 cm

Koko L rinnanympärys n. 98 cm

KokoXL rinnanympärys n. 102 cm

Koko XXL rinnanympärys n. 110 cm


Materiaali:

95% Puuvilla

5% Elastane

Arvostelut 0 arvostelua