Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 5,90 €. Ilmainen palautus! Collector -laskulla väh. 30 vrk maksuaikaa! Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa. MIkäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector Bank.
Pallohelmainen  Pont Neuf Isa-tunikamekko (koot 36/38-54/56)
Pallohelmainen  Pont Neuf Isa-tunikamekko (koot 36/38-54/56) Pallohelmainen  Pont Neuf Isa-tunikamekko (koot 36/38-54/56) Pallohelmainen  Pont Neuf Isa-tunikamekko (koot 36/38-54/56) Pallohelmainen  Pont Neuf Isa-tunikamekko (koot 36/38-54/56) Pallohelmainen  Pont Neuf Isa-tunikamekko (koot 36/38-54/56) Pallohelmainen  Pont Neuf Isa-tunikamekko (koot 36/38-54/56)
Pont Neuf

Pallohelmainen Pont Neuf Isa-tunikamekko (koot 36/38-54/56)

Pallohelmainen Pont Neuf Isa-tunikamekko

99,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 10 - 14 työpäivää

Pallohelmainen  Pont Neuf Isa-tunikamekko


Rakas asiakas! Ole ystävällinen ja lue koko tuotekuvaus alusta loppuun ennen kuin tilaat!


Pont Neuf kevään ja kesän 2020 mallistot Feminassa tilaustuotteina. Korona -pandemian vuoksi emme uskalla enää tilata mitään uutta kivijalkamyymälän hyllyyn ennen kuin tilanne selvenee. Päätimme tilata suoraan toimittajan varastosta ne tuotteet, joita asiakkaat haluavat. Toimitusajaksi asiakkaalle näissä tulee n. 14 vrk  (norm. 3-7 vrk).  Vaikka toimitusaika asiakkaille näissä tuotteissa on normaalia pidempi, hyvänä puolena on, että näin saamme asiakkaillemme tarjolle paljon laajemman malliston Pont Neuffin tuotteita kuin aiemmin.


A-linjainen malli, pirteä -70 luvun värikäs kuosi.  Väri on luonnossa yhtä kirkas kuin kahdessa viimeisessä kuvassa, joissa on lähikuvattu kangasta. Tunikamekossa on 3/4 -pituiset hihat. Pyöreä pääntie. Pussimainen helma. Iso etutasku edessä vasemmalla.


Joustavaa, miellyttävän tuntuista trikoota (viskoosi 95% + elastaani 5%). 


Loistava kaavoitus, tunika istuu kauniisti niin 38 kokoa käyttävälle kuin 54 kokoa käyttävällekin. 


Jokapaikan -vaate, pese ja pidä, ei tarvitse silittää. Kätevä tämän vuoksi myös reissussa.


Mitoitukseltaan Pont Neuf vaatteet ovat aina olleet reiluja. Kauppiaalle (ry 113 cm), joka käyttää pääsääntöisesti kokoa 44 on koko M ollut hyvä Pont Neuf -mallistoissa, mutta tässä tunikamekossa kauppiaalle kävi koko S 40/42, joten mitoitus on TODELLA, TODELLA REILUA, voit ottaa yhtä kokoa pienemmän kuin mitä tavallisesti Pont Neuf mallistosta olet käyttänyt. 


Katso mittataulukko kuvista, älä ainakaan tilaa normaalia kokoasi isompaa "varmuuden vuoksi". 


Takapituus koossa 44/46 (Pont Neuf kokomerkintä M) n. 90 cm.


Pont Neuf kokomerkintä XS vastaa kokoa 36/38 tunikan rinnanympärys n.  cm 

Pont Neuf kokomerkintä S vastaa TÄSSÄ TUNIKAMEKOSSA KOKOA 44/46.

Pont Neuf kokomerkintä M vastaa kokoa 44/46 tunikan rinnanympärys n.  cm

Pont Neuf kokomerkintä L  vastaa kokoa 46/48 tunikan rinnanympärys n.  cm

Pont Neuf kokomerkintä XL vastaa kokoa 48/50 rinnanympärys n.  cm

Pont Neuf kokomerkintä 2XL vastaa kokoa 50/52 tunikan rinnanympärys n.  cm

Pont Neuf kokomerkintä 3XL vastaa kokoa 52/54 tunikan rinnanympärys n.  cm

Pont Neuf kokomerkintä 4XL vastaa kokoa 54/56 tunikan rinnanympärys n.  cm


Pont Neuf vaatteet ovat tyylikkään ajattomia ja miellyttävän tuntuisia. Mallistosta löydät mahtavat tunikat ja mekot. 


Kaikilla Pont Neuf vaatteilla on helposti tunnistettavissa oleva nimi, esim. Maria, Isabella, Kitty jne mikä tekee vaatteen helpoksi löytää ja muistaa. Usein samalla kaavalla tehdään eri sesonkeihin tunikoita eri kangas- ja värivaihtoehdoilla. Esim. kestosuosikkitunikat Isabella ja Maria ovat joka mallistossa, vain kankaat vaihtelevat. 


Kaikki Pont neuf vaatteet valmistetaan Euroopassa ja tehdään erikoisvalmisteisista kankaista. Suunnittelussa on tyypillistä klassisen ja modernin ilmeen yhdistäminen. Pont Neuf -tuotemerkkiä myydään Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Hollannissa, Sveitsissä, Puolassa, Islannissa, Irlannissa, Pohjois-Irlannissa, Iso-Britanniassa, Baltiassa ja Ranskassa.


Pont Neuffin omat kokomerkinnät eivät vastaa meidän perinteisiä, joten valitse kokosi omaa kokonumeroasi vastaava, älä tee kokovalintaa kirjainkoon perusteella. Esim. kokoa 42 käyttävä valitsee koon S.

Arvostelut 0 arvostelua