Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 6,90 €. Ilmainen palautus! Collector -laskulla 45 vrk maksuaikaa! Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa. MIkäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector Bank.
Caprihousu Stehmann Ina-530 Jaffa orange
Caprihousu Stehmann Ina-530 Jaffa orange Caprihousu Stehmann Ina-530 Jaffa orange
Stehmann

Caprihousu Stehmann Ina-530 Jaffa orange

Mahtavasti joustava caprihousu Stehmannilta

49,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 7 työpäivää

Caprihousu Stehmann Ina-530 Jaffa orange


Rakas asiakas! Ole ystävällinen ja lue koko tuotekuvaus alusta loppuun ennen kuin tilaat!


Koko 36 ja 42 väliaikaisesti loppu. Uusi toimituserä tulossa arviolta n. 6.7.2020. Kokoja voi tilata jo nyt. Toimitamme tilaukset heti kun toimituserä on saapunut meille.


HUOM! Reilua mitoitusta, voit ottaa YHTÄ KOKOA PIENEMMÄT kuin mitä normaalisti käytät. Mikäli olet epävarma oikeasta koosta, ilmoita tilausta tehdessä lisätiedoissa pääsääntöisesti käyttämäsi kokonumero (ei kirjain) alaosissa, jolloin voimme tarvittaessa tarkistaa tilaamasi koon sopivuuden.


Stehmann Ina-530 caprit kaikissa väreissään ovat kesän myydyimmät caprit. Kestosuosikki jo vuosien ajan. Capreissa on joustovyötärö, ei vetoketjua ja nappia. Vyötärönkorkeus normaali/korkea.


Erittäin joustavan materiaalin ansiosta nämä caprit istuvat aina täydellisesti, ja ovat miellyttävät yllä. Kangas pääasiassa viskoosia. Fantastisen joustavan materiaalin ansiosta näihin capreihin ei muodostu polvipusseja pitkäaikaisenkaan käytön jälkeen ja ne pysyvät aina kuosissaan. 


Nämä caprit käyvät hyvin tunikoiden ja pitkien paitojenkin kanssa yhdistettäviksi. Capreissa ei ole vetoketjuja eikä taskuja, jotka usein pidempien yläosien kanssa voivat näyttää muhkuraisille yläosan helman alla. 


Lahkeenpituus haarasta mitattuna n. 53 cm. Korkean viskoosipitoisuutensa ansiosta caprit ovat ehdottomasti ihoystävälliset ja helppohoitoiset, joten niitä voi käyttää missä tahansa tilanteessa, vapaa-ajalle, päivällä ostoksilla, rannalla tai toimistossa - näillä Stehmann-housuilla olet aina täydellisesti pukeutunut. 


Kestää pesua ja käyttöä pitkään (etenkin jos noudatat pesuohjeita, ja muistat ettei huuhteluaineen käyttö ole suotavaa).


Kurkkaa tästä kaikki Stehmann -mallimme (avautuu uuteen välilehteen).


Materiaali:

72% Viskoosia

25% Polyamidia

3% Elastaania

30 ° pesu


Arvostelut 0 arvostelua