Ei minimiostorajaa! Toimituskulut 6,90 €. Ilmainen palautus! Collector -laskulla 45 vrk maksuaikaa! Halutessasi voit maksaa laskun myös osissa. MIkäli haluat maksaa laskulla/osamaksulla, valitse kassalla Paytrail ja alasvetovalikosta Collector Bank.
A-linjainen Pont Neuf Malika tunika (koot 36/38-52/54)
A-linjainen Pont Neuf Malika tunika (koot 36/38-52/54) A-linjainen Pont Neuf Malika tunika (koot 36/38-52/54) A-linjainen Pont Neuf Malika tunika (koot 36/38-52/54) A-linjainen Pont Neuf Malika tunika (koot 36/38-52/54)
Pont Neuf

A-linjainen Pont Neuf Malika tunika (koot 36/38-52/54)

A-linjainen Pont Neuf Malika tunika

89,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 10 - 14 työpäivää

A-linjainen Pont Neuf Malika tunika


Rakas asiakas! Ole ystävällinen ja lue koko tuotekuvaus alusta loppuun ennen kuin tilaat!


Pont Neuf kevään ja kesän 2020 mallistot Feminassa tilaustuotteina. Korona -pandemian vuoksi emme uskalla enää tilata mitään uutta kivijalkamyymälän hyllyyn ennen kuin tilanne selvenee. Päätimme tilata suoraan toimittajan varastosta ne tuotteet, joita asiakkaat haluavat. Toimitusajaksi asiakkaalle näissä tulee n. 14 vrk  (norm. 3-7 vrk).  Vaikka toimitusaika asiakkaille näissä tuotteissa on normaalia pidempi, hyvänä puolena on, että näin saamme asiakkaillemme tarjolle paljon laajemman malliston Pont Neuffin tuotteita kuin aiemmin.


Lue alempaa löytyvä oikean koon valinta -ohje tarkkaan! Pont Neuf kokokirjaimet poikkeavat totutusta.


Miellyttävän joustavaa trikoota. Luonnonvalkealla pohjalla pinkkiä ja oranssia kukkaa ja harmaata lehtikuviota.


A-linjainen kaavoitus, joka on armollinen vatsalle. Taskut sivuilla.


Epäsymmetrinen helma. Takapituus koossa M = 44/46 n. 79 cm.


Pyöreä pääntie, jossa pieni aukko. 3/4 -hihat.


Joustavaa, miellyttävän tuntuista trikoota (viskoosi 96% + elastaani 4%). 


Jokapaikan -vaate, pese ja pidä, ei tarvitse silittää. Kätevä tämän vuoksi myös reissussa.


Yhdistele esim. kapean ihmehousun kanssa, -tai  caprien, -tai ehkä kenties Stehmann -housujen kanssa?


OHJE OIKEAN KOON VALINTAAN


Mitoitukseltaan Pont Neuf vaatteet ovat aina olleet todella reiluja. Kauppiaalle (ry 113 cm), joka käyttää pääsääntöisesti kokoa 44 on koko M ollut aina hyvä Pont Neuf -mallistoissa. 


Alla oleva ohjeistus koskee JOUSTAVIA kankaita (sis. elastaania). Mikäli vaate on 100% viskoosia tai pellavaa kokovalinta voi olla yhtä pykälää isompi mikäli oma kokosi on kaksoiskoon jälkimmäinen luku (40/42) tai olet erityisen rintava ja harteikas. 


Ohjeet kauppias on tehnyt käytännön kokemuksen mukaan, nämä poikkeavat hieman Pont Neuf mittataulukon ohjeista, koska kauppiaan kokemuksen mukaan mitä isommaksi kokonumerointi taulukossa menee, sitä suurempi on Pont Neuf taulukon virhemarginaali.


Kokoa 36 käyttävä valitsee Pont Neuf koon XS, mikäli olet oikein sirorakenteinen ja sinulle käy toisinaan myös koko 34 on hyvin mahdollista, että XS on sinulle liian iso, koska mitoitus on niin reilua.

Kokoa 38 käyttävä valitsee Pont Neuf koon XS 

Kokoa 40 käyttävä valitsee Pont Neuf koon S

Kokoa 42 käyttävä valitsee Pont Neuf koon S 

Kokoa 44 käyttävä valitsee Pont Neuf koon M

Kokoa 46 käyttävä valitsee Pont Neuf koon M tai L mikäli olet erityisen rintava ja harteikas

Kokoa 48 käyttävä valitsee Pont Neuf koon L tai XL mikäli olet erityisen rintava ja harteikas

Kokoa 50 käyttävä valitsee Pont Neuf koon XL tai 2XL mikäli olet erityisen rintava ja harteikas

Kokoa 54 käyttävä valitsee Pont Neuf koon 2XL tai 3XL mikäli olet erityisen rintava ja harteikas

Kokoa 52 käyttävä valitsee Pont Neuf koon  XL tai 2XL mikäli olet erityisen rintava ja harteikas

Kokoa 56 käyttävä valitsee Pont Neuf koon 3XL

Kokoa 58 käyttävä valitsee Pont Neuf koon 4XL


Katso mittataulukko kuvista, älä ainakaan tilaa normaalia kokoasi isompaa "varmuuden vuoksi". Ota huomioon, että mitat ovat vaatteiden mittoja, ja mikäli kangas on joustavaa ja malli A-linjainen, on rinnanympärys tarkoitettu tyköistuvaksi, oma rinnanympärysmittasi pitää olla n. 7-14 cm pienempi kuin vaatteen rinnanympärysmitta. Jos yläosa on kaavoitukseltaan suora, lantion mitta on tärkeä tieto oikeaa kokoa valitessa. Jos asu on taasen 100% viskoosia tai pellavaa, se ei jousta, valitse tällöin lähinnä omaa rinnanympärysmittaasi oleva koko.


Pont Neuf vaatteet ovat tyylikkään ajattomia ja miellyttävän tuntuisia. Mallistosta löydät mahtavat tunikat ja mekot. 


Kaikilla Pont Neuf vaatteilla on helposti tunnistettavissa oleva nimi, esim. Maria, Isabella, Kitty jne mikä tekee vaatteen helpoksi löytää ja muistaa. Usein samalla kaavalla tehdään eri sesonkeihin tunikoita eri kangas- ja värivaihtoehdoilla. Esim. kestosuosikkitunikat Isabella ja Maria ovat joka mallistossa, vain kankaat vaihtelevat. 


Kaikki Pont neuf vaatteet valmistetaan Euroopassa ja tehdään erikoisvalmisteisista kankaista. Suunnittelussa on tyypillistä klassisen ja modernin ilmeen yhdistäminen. Pont Neuf -tuotemerkkiä myydään Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Hollannissa, Sveitsissä, Puolassa, Islannissa, Irlannissa, Pohjois-Irlannissa, Iso-Britanniassa, Baltiassa ja Ranskassa.


Pont Neuffin omat kokomerkinnät eivät vastaa meidän perinteisiä, joten valitse kokosi omaa kokonumeroasi vastaava, älä tee kokovalintaa kirjainkoon perusteella. Esim. kokoa 42 käyttävä valitsee koon S.

Arvostelut 0 arvostelua