Yritysesittely
Muotiliike Femina on yksityinen kauppiasvetoinen naisten erikoisvaateliike.


Femina perustettiin syyskuussa 2017. Kivijalkaliike sijaitsee Iisalmessa osoitteessa Louhenkatu 9 B.


Yrittäjänä Feminassa toimii Kati Kokkonen. Katin kuvia näettekin Feminan Facebook -sivuilla usein, sillä kauppias sovittelee kaikki mallit ja usein kuvaamme näitä sovitustuokioita asiakkaidemme iloksi Facesivuillemme sekä verkkokauppaankin. Tarkoituksena on näyttää asiakkaille miltä vaatteet näyttävät "tavallisen" ihmisen päällä. Harmillisen usein toimittajien mainoskuvissa plusmalli tarkoittaa vain erityisen pitkää ihmistä joka käyttää kokoa 40/42, ja vaatteetkin näyttävät aivan erilaiselta tällaisen mallin päällä.  


Femina tunnetaan iloisen, rennon palvelun vaateliikkeenä, josta löytyy laaja kirjo persoonallista muotia aikuisille naisille kokoluokassa 36-56.


Verkkokaupan on tarkoitus toimia lisäpalveluna asiakkaillemme


Asiakkaita alkoi heti liikkeen perustamisen jälkeen pikkuhiljaa virrata lähipaikkakunnilta ja jopa kauempaakin, ja heidän suurin toive oli päästä tekemään ostokset verkkokaupan kautta, jotta pitkiltä ajomatkoilta vältyttäisiin.

Facebook -sivujen kauttakin tuli tilauksia kiihtyvään tahtiin ympäri Suomea ja totesimme että verkkokauppa helpottaisi niin asiakkaiden kuin meidänkin arkea. Niinpä yrittäjä itse tarttui tuumasta toimeen ja parin kuukauden työrupeaman jälkeen Feminan verkkokauppa oli valmis julkaistavaksi. Toivottavasti pidätte näkemästänne.

Mikäli verkkokaupan käytössä tulee ongelmia olisimme kiitollisia mikäli ehtisit ilmoittamaan niistä meille, jotta voimme korjata mahdollisen virhetilanteen / ongelman mahdollisimman pian. 


Muutama asia, jotka on hyvä tietää toiminnastamme:


  • Suurista verkkokauppatoimijoista erotumme monellakin tapaa, mm meillä ei ole erillistä varastoa verkkokaupan tuotteille. Tämä tarkoittaa sitä että jokainen vaate ei ole erikseen pakattu tehdasliitoksille omaan muovipussiinsa, vaan keräämme tilatut vaatteet suoraan rekeistä siististi yhteen pussiin, jonka lähetämme postituspussin sisällä asiakkaalle. Vaatteiden tuotelapuissa voi olla yrittäjän tekemiä lisämerkintöjä mm. jos toimittajan kokomerkinnät  eivät ole pitäneet paikkaansa, tuotelapussa saattaa olla lisätarra/teksti jossa kerrotaan todellinen koko.


  • Toimituserät ovat tarkoituksellisesti pieniä ja ne myydään loppuun suht. nopeasti ja tästä johtuen myös uusia malleja tulee sivuille tasaiseen tahtiin.


  • Koska kyseessä on pieni erikoisliike, yksi ihminen saattaa vastata päivän ajan liikkeen asiakaspalvelusta ja siinä sivussa verkkokaupasta. Erilllisiä sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita ei siis asiakaspalveluun ole, yksi ja sama sähköpostiosoite ja puhelinnumero on käytössä, joiden kautta hoidamme kaikki juoksevat asiat.


  • Pienenä verkkokauppana emme saa edullisia toimitus-sopimuksia kuljetusfirmoille; päinvastoin, maksamme itse tilausten toimituksista n. 7,00 €/sivu (myös asiakkaalle ilmainen palautus maksaa meille saman), josta johtuen joudumme perimään asiakkaalta kiinteän toimituskulun 5,90 € / tilaus. Palauttaminen on meillä asiakkaalle ilmainen ohjeiden mukaan tehtynä. 


  • Tunnemme myynnissä olevat mallistot hyvin, sovitamme päällemme kaikki saapuvat mallit, jotta voimme opastaa asiakasta oikean koon valintaan. Mikäli oikean koon valinta askarruttaa, laita meille viestiä tai soita niin mietitään asia yhdessä.


Toivottavasti viihdyt verkkokaupassamme ja löydät tyyliisi sopivia vaatteita ja asusteita meiltä! Olet myös oikein tervetullut myös tutustumaan kivijalka -liikkeeseemme Iisalmeen. 


Terv. Kati